Over ons

Verstraete is een gevestigde waarde op vlak van vochtbestrijding. Onze firma werd in 1983 opgericht door Freddy Verstraete. Door het stijgend aantal vochtproblemen met gemetselde kelders legde hij de focus op het waterdicht maken van kelders. Freddy bouwde een sterke expertise in vochtbestrijding uit. En vanaf de jaren ’90 breidde hij de diensten uit naar betonwerken en het plaatsen van waterdichte betonkelders.

In 2010 werd de fakkel aan de volgende generatie doorgegeven en op vandaag staat Verstraete onder leiding van Stefaan Verstraete en Tom De Vreese. De firma is gevestigd in Beernem bij Brugge en is hoofdzakelijk actief in de regio’s West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Zo maakt Verstraete het verschil

Ons team vochtbestrijding bestaat uit 5 experts. Hun sterkte is de gespecialiseerde focus op 3 hoofdactiviteiten: kelderdichting door cementering, injecteren van beton tegen waterindringing, behandeling van muren tegen opstijgend vocht. Met deze gerichte aanpak en dankzij de enorme expertise hierin maakt Verstraete binnen zijn vakgebied echt het verschil.

Offerte

Gratis offerte voor vochtbestrijding of kelderdichting?

Bezorg ons de nodige informatie over het vochtprobleem.
We maken zo snel mogelijk een offerte voor u op en komen langs voor een vochtdiagnose.

Premies en subsidies

Vaak is het mogelijk om voor kelderdichting premies of subsidies aan te vragen. Er bestaan zowel overheidspremies als subsidies op gemeentelijk vlak.

Meer info vindt u op www.premiezoeker.be of bij uw plaatselijke overheidsdienst.